a AS GR8 AS IT GETS!

GR8 People deserve GR8 communication to do GR8 things.

a WHATEVER WE CRE8 IS ALWAYS GR8!

Αν νομίζεις ότι είμαστε μια ακόμα συμβατική
εταιρεία επικοινωνίας, κάνεις λάθος!
Σκεφτόμαστε ανατρεπτικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά και πράττουμε αντισυμβατικά! Βαριόμαστε την τετριμμένη επικοινωνία και αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό στην επικοινωνία σου, that’s GR8!

BRANDING

Δημιουργία branding και εταιρική ταυτότητα για την νέα σου εταιρία. Brand Building 

 

CONTENT

Παραγωγή, επιμέλεια και concept video, Παραγωγή, επιμέλεια και concept φωτογράφισης. Παραγωγή, επιμέλεια και concept tv/radio spot, Παραγωγή επιμέλεια social content.

 

INFLUENCERS

Στρατηγική Influence Marketing. Eπιμέλεια και διαχείριση Influencer Campaign. Influencer Consulting.

SOCIAL MEDIA 

Διαχείριση σελίδων στα Social Media & Advertisment Campaigns.

 

 

PR & PRESS OFFICE

Πρωτότυπη συγγραφή και αποστολή δελτίων τύπου με δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ.
PR Actions.

EVENTS

Δημιουργία Concept Event. Δημιουργία λίστας καλεσμένων. Διαχείριση καλεσμένων. Παραγωγή event.

a WHATEVER WE CRE8 IS ALWAYS GR8!

Αν νομίζεις ότι είμαστε μια ακόμα συμβατική
εταιρεία επικοινωνίας, κάνεις λάθος!
Σκεφτόμαστε ανατρεπτικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά και πράττουμε αντισυμβατικά! Βαριόμαστε την τετριμμένη επικοινωνία και αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό στην επικοινωνία σου, that’s GR8!

BRANDING

Δημιουργία branding και εταιρική ταυτότητα για την νεα σου εταιρεία. Brand building.

SOCIAL MEDIA

Διαχείριση σελίδων στα Social Media & Advertisment Campaigns.

CONTENT

Παραγωγή, επιμέλεια και concept video. Παραγωγή, επιμέλεια και concept φωτογράφισης. Παραγωγή, επιμέλεια και concept tv/radio spot. Παραγωγή επιμέλεια social content.

PR & PRESS OFFICE

Πρωτότυπη συγγραφή και αποστολή δελτίων τύπου με δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ & PR Actions.

INFLUENCERS

Στρατηγική Influence Marketing. Επιμέλεια και διαχείριση Influencer Campaign. Influencer Consulting.

EVENTS

Δημιουργία Concept Event. Δημιουργία λίστας καλεσμένων. Διαχείριση καλεσμένων. Παραγωγή Event.

a WHO WE ARE: WE ARE GR8!

GR8 Team

GR8 TINA

Founder GR8 Communication

Οι φίλοι μου με φωνάζουν “πολυσουγιά”. Κάνω πολλά, ταυτόχρονα και μου αρέσει. Τα Σαββατοκύριακα είμαι δημοσιογράφος και όταν δεν κρατάω μικρόφωνο, ασχολούμαι με τη στρατηγική επικοινωνίας. Γραφείο μου είναι όπου έχω wifi και το “ωράριο” είναι μια λέξη που δεν ξέρω. 

Superhero: WonderWoman

GR8 IOANNA

ACCOUNT MANAGER

“Η αδυναμία μου είναι η δύναμη μου”.
Οι φίλοι μου με λένε κλειστή, ήρεμη έως και αόρατη.
Μπορεί να ξεχνάς ότι είμαι εκεί αλλά παραμένω εδώ για να παρατηρώ όλες τις δυνάμεις, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου και να τα φέρνω στο φως με ένα μοναδικό δικό μου τρόπο.
Πιστεύω ότι καθένας έχει μια υπερδύναμη να ανακαλύψει.
Όταν με γνωρίσεις να φέρεις και φτερά μαζί σου γιατί θα αρχίσεις να πετάς ψηλά στον δρόμο της επιτυχίας!

Superhero: Invisible woman

GR8 ANTA

PROJECT MANAGER

Συχνά με φωνάζουν «control freak» καθώς θέλω να τα έχω όλα υπό έλεγχο και στο βωμό της οργάνωσης μπορεί να με δεις να «αλλάζω χρώμα». Στις πιο κρίσιμες στιγμές, εμφανίζομαι για να «σώσω» την κατάσταση και να δώσω την λύση. Δεν χάνω ποτέ το χιούμορ μου και δεν μου ξεφεύγει τίποτα! Γι΄ αυτό πρόσεχε όταν με γνωρίσεις γιατί οι δυνάμεις μου ξεπερνούν κάθε έλεγχο!

Superhero: SHE-HULK

GR8 KATERINA

DIGITAL MARKETING MANAGER

Μη ξεγελαστείς από το χαμόγελό μου, δεν μου ξεφεύγει τίποτα και δεν θαμπώνομαι από το φως. Μπορώ να δημιουργήσω πάρα πολλά εφέ και σχέδια με το μυαλό μου και έτσι δημιουργώ το καλύτερο content για το brand σου. Δεν χρειάζεται να με βλέπεις πάντα για να γίνεται η δουλειά σου, καθώς μπορώ να γίνω προσωρινά αόρατη. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μου στα social media, τις digital καμπάνιες, το UX experience and all things digital, είμαι έτοιμη να εκθαμβώσω το κοινό σας και να βοηθήσω το brand σας να λάμψει.

Superhero: DAZZLER

lena (1)

GR8 LENA

GRAPHIC DESIGNER

Είμαι η Λένα και με τη δύναμη της γραφιστικής … μεταμορφώνομαι..(Aka με τη δυναμη του φεγγαριού ). Εχω τρελα με τις γραμματοσειρές , μιλαω την γλωσσα των Pantone και το laptop ειναι η «μαγική μου καρφίτσα». Μαχήτρια της τελειότητας, επιστρατεύω ολες τις αισθήσεις για να ενσάρκωσω την εταιρική ταυτότητα.

Superhero: Sailor Moon Usagi

Chrysa

GR8 CHRYSA

OPERATIONS MANAGER 

Διαχειρίζομαι τα πάντα και κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να φέρω αποτέλεσμα. Από εμένα λέξη δεν θα πάρεις αν δεν θέλω, γι αυτό και είμαι η “μυστική πράκτορας” της GR8 COMMUNICATION. Κανείς δεν περνάει στα GR8 HQ χωρίς την έγκρισή μου και όταν δεν κάνω τον “κατάσκοπο” της GR8, θα με βρεις σε μαγαζιά να ψωνίζω ή στα μπουζούκια να χορεύω. 
 
Superhero: Black Widow 
image0-1

GR8 THEO

GOOGLE ADS SPECIALIST

Ο ψηφιακός μου κόσμος – το διαδίκτυο ή αλλιώς the WEB!
Είμαι ο τύπος που μπορεί να βρίσκομαι στο Phi Phi island και ταυτόχρονα να είμαι σε meeting στο Χαλάνδρι, γιατί είμαι constantly connected to the web και δεν χάνω ποτέ το connection!
Ταξίδι στο άγνωστο με ένα laptop αγκαλιά και όλα είναι δυνατά, κανένας συμβιβασμός!
*Βασική προϋπόθεση: wifi. Διαφημίσεις – e-commerce & social media my expertise.

Superhero: SpiderMan

GR8 ΜΙΚΕ

DIRECTOR/PRODUCER

Συνήθως δεν κρύβομαι πίσω από τη μάσκα μου, αλλά πίσω από την κάμερα. Σκηνοθετώ με το δικό μου μοναδικό τρόπο και φροντίζω κάθε project να είναι one of a kind. Στον ελεύθερο χρόνο μου ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο non-stop.Η μόνη πόλη που κατάφερε να με κρατήσει παραπάνω ήταν το Los Angeles (αφού δούλευα για το Game of Thrones!)

Superhero: Batman

GR8 CHRISTINA

associate PROJECT MANAGER

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορώ να φέρω εις πέρας…ακόμα και αν χρειαστεί να γίνω “λάστιχο”. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου με αποκαλούν “ήρεμη δύναμη”. Η οργάνωση είναι για μένα το Α και το Ω. Είμαι ευέλικτη, προσαρμόσιμη και Doer. Παίζω τένις, κατεβαίνω τις πίστες των χιονοδρομικών σαν να χορεύω βαλς και όταν θέλω να ξεδώσω, τρέχω στα βουνά, μα πάνω από όλα είμαι GR8 mama, 2 αγοριών! 

Superhero: Elastic Girl

GR8 ALEX

PHOTOGRAPHER

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Αγγουριδάκης και ασχολούμαι με τη φωτογραφία εδώ και 8 χρόνια. Αυτό το οποίο με επηρέασε και με κέρδισε στο να ασχοληθώ με τη φωτογραφία είναι το skate όπου κάνω από μικρό παιδάκι και συνεχίζω και κάνω μέχρι σήμερα στα 27 μου χρόνια.
Στη φωτογραφία αυτό που με κέρδισε είναι ότι μπορώ να εκφραστώ με το δικό μου τρόπο (πχ σε ένα φωτογραφικό ταξίδι στο εξωτερικό να δείξω μέρη, κουλτούρες, ανθρώπους)